"Complexe verhalen zo verwoorden dat de doelgroep ze goed begrijpt" 

Kees Neefjes
 

Omdat ik van afwisseling houd, heb ik altijd twee banen naast elkaar. Ik ben een generalist en vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Momenteel combineer ik mijn werk als beleidssecretaris van Verdiwel met het werk voor mijn eigen tekstbureau.

Van 1994 tot 1997 was ik redacteur van het vakblad Zorg+Welzijn met als portefeuilles sociaal-cultureel werk, maatschappelijk werk, maatschappelijke opvang en jeugdzorg.

Van 1997 tot 2005 was ik redacteur en eindredacteur van Vitale Stad, een vakblad over stedelijke vernieuwing. In 1997 begon ik bij Verdiwel.

Vóór die tijd combineerde ik mijn werk als groepsleider in de jeugdzorg met de studie politicologie. In 1991 studeerde ik cum laude af bij de Vakgroep Politiek Theorie en de Moderne Staat aan de Universiteit van Amsterdam. In de jaren daarvoor werkte ik in het basisonderwijs en in het speciaal onderwijs.

Ik ben regisseur van cabaretier Rop Janze uit Bovenkarspel (www.ropjanze.nl) en heb een aantal amateurtheatergroepen geregisseerd.  Samen met Rop Janze vorm ik de Poëzie Jukebox (www.poeziejukebox.nl).

Natuurlijk doe ik ook vrijwilligerswerk.
Jarenlang was ik eindredacteur van NL Buddy. Nu ben  ik bestuurslid van ShivA.